Jag åt ofta på restaurang och till sist behövde jag kostrådgivning

Varmt välkomna hit in till min lilla plats på internet, den här bloggen med andra ord, och idag ska jag tala med er om att jag har gått på kostrådgivning! Den här möjligheten till att få kostrådgivning i Linköping har inneburit en stor möjlighet för mig att förändra vissa saker i mitt liv. Jag hade nämligen ett problem, och jag har hittat lösningen på problemet i och med att jag har gått till ett företag som heter BD Kost & Rådgivning. Mat och nöjen var min stora passion i livet. Jag kan väl erkänna att det blev ett problem med tiden. Som ensamstående är det lätt att gå ut och äta på restaurang, det blev en hel del alkohol ska jag villigt erkänna. Jag är inte alkoholist men med maten som jag åt, blev det både en och två eller kanske till och med tre starköl, i stort sett dagligen. Vågen visade fel trodde jag först, men sedan kom jag på att jag levde i en förnekelse. Precis som en missbrukare! Men jag är inte den som är den, nu tar jag tag i min situation, bestämde jag i augusti och så kom det sig då att jag började på denna kostrådgivning i Linköping. 

 

Jag ska inte komma med några pekpinnar och tala om vad som är rätt eller fel och inte heller säga till er att ni måste gå på det här. Men jag vill bara tala om att detta finns på BD Kost & Rådgivning. Så får ni själva ta ett beslut på om det här är något för er eller inte. Nu har jag fått bra rådgivning så jag har haft nytta av det här. Faktiskt så har jag nu börjat laga min egen mat och det är riktigt kul. En gång i månaden unnar jag mig lite mat och nöje på krogen. Lagom är bäst!