Catering i Sunne

Hej alla lojala bloggläsare som dag ut och dag in kikar in här till mig och till min lilla blogghörna här inne på nätet. Varmt välkomna! Idag tänker jag berätta för er om vilket lyckat kalas jag hade när jag fyllde 50 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas i min villa i Sunne. Jag bestämde att ta hjälp av en firma som ordnar catering i Sunne för att göra det enkelt. Det blev Fixis som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. Jag är en riktig finsmakare och mina krav var att maten måste vara gjord av bra råvaror, helst närproducerade, och givetvis smaka gott och räcka till alla. Därför valde jag Fixis. Nu var det ju flera i min umgängeskrets som tidigare anlitat just Fixis så jag visste att den här firman verkligen skulle leverera och att alla skulle bli mätta, nöjda och glada. 

  

Tack vare att jag beställde maten därifrån som smakade så gott, så kunde jag bjuda in riktigt många till skillnad från om jag fått stå för matlagningen själv. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén att välja på och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite är verkligen en devis som stämmer i detta fall. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna och jag önskar verkligen att du som läser i min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart en riktig höjdare och eftersom Fixis gjorde detta så bra så vill jag verkligen rekommendera alla er som är i behov av catering i Sunne eller i dess omnejd att ta en kontakt med det här företaget.